De Boerenmarkt van Losser begint weer

Zaterdag 30 maart staat de eerste Boerenmarkt van Losser weer op het programma. Vanaf maart tot en met oktober vindt elke laatste zaterdag van de maand de markt plaats met elke maand een ander thema.

Heerlijke streekproducten proeven en kopen? Dat kan iedere laatste zaterdag van de maand vanaf maart tot en met oktober in het centrum van Losser. De markt is er van 10:00 uur tot 16:00 uur

Twente kent heerlijke, oorspronkelijke, lokale producten! Een aantal ondernemers uit Losser heeft de organisatie van de Boerenmarkt op zich genomen en kunt u maandelijks elke laatste zaterdag van de maand genieten van deze typische markt in Losser.

De locatie van de Boerenmarkt is volgens de organisatie 'op de mooiste kruising van Losser aan de Brinkstraat, Torenstraat en Teylerstraat'. Met aan twee zijden ruime terrassen.

De markt bestaat uit een ruim assortiment kramen met streekproducten. Op deze markt kunnen bezoekers Twentse streekproducten verwachten zoals diverse kaassoorten, zuivel, fruit, groente, verse sappen, jams, chutneys, pasta’s, brood, vlees en vleeswaren, mosterd, ijs, kruiden, paling en fruit van het seizoen. Proeven mag natuurlijk altijd.

De data van de markt zijn:

Zaterdag 30 maart: thema eerste Boerenmarkt

Zaterdag 20 april: thema Modeshow

Zaterdag 25 mei: thema Kunst

Zaterdag 29 juni: thema Crazy Weekend

Zaterdag 27 juli: thema Zomermarkt

Zaterdag 31 augustus: thema Vintage

Zaterdag 28 september: thema Wonen & interieur

Zaterdag 26 oktober: thema: Halloween & Modeshow