Streekproducten

 1. 't Nije Eskes

  't Nije Eskes

  Adres
  Holsterheurneweg 10, 7588 PR Beuningen

  De landelijk gelegen boerderij is gesitueerd vlak bij de Oldenzaalsestraat en is vanaf deze rijksweg gemakkelijk te bereiken via de Voltherdijk of de Hoenderkampweg. Seizoensgebonden groente en fruitproducten o.a. jam chutneys, Twentse siepelpasta, zoals hieronder aangegeven.

 2. IJsboerderij 't Loaboerke

  IJsboerderij 't Loaboerke

  Adres
  Duivelshofbosweg 2, De Lutte

  Heeft u na een mooie fiets- of wandelroute in het Twentse landschap zin in een ijsje of koffie gekregen? Kom dan eens bij ons langs, waar ijs op een ambachtelijke manier wordt bereid, met verse melk van onze eigen koeien. Bij mooi weer is een zonnig terras beschikbaar om even lekker uit te rusten. Ook kunt u binnen in de oude boerderij van uw ijs of kopje koffie genieten.

 3. Kruimelboerderij Koelant

  Kruimelboerderij Koelant

  Adres
  Beuningerstraat 35, 7588 RG Beuningen

  Kruimelboerderij Koelant is de boerderij van Ben, Pauline, Rolf en Petra. Een dikke 80 jaar geleden zette opa Hannes zijn schop in de grond, ontgon de heide en bouwde een huis. Een nieuwe boerderij kreeg plek in het landschap. De veestapel groeide van 2 naar 12 melkkoeien. En daar bleef het bij tot aan de dag van vandaag.

 4. Restaurant Florilympha met midgetgolf

  Restaurant Florilympha met midgetgolf

  Adres
  Lutterzandweg 16-1, 7587 LH De Lutte

  Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Een plek om heerlijk te genieten van de natuur en de rust.

 5. Raw Milk Company

  Raw Milk Company

  Adres
  Beuningerstraat 12, 7587 LD De Lutte

  In de kleine zuivelfabriek maken ze rauwmelkse kefir en rauwmelkse yoghurt gemaakt van melk van de koeien van Jos en Dorthy Elderink. Ook maken zij hangop van kefir en yoghurt.Natuurlijk bent u ook in onze boerderijwinkel Melk & Honing aan het juiste adres voor RauwPower zuivel, vlees, rauwmelkse kaas, groente, fruit, eieren, thee, chocola, en natuurlijk melk en honing. Rauwe melk is alleen op bestelling te koop, mail hiervoor naar bestellingen@rawmilkcompany.nl of kom langs in de winkel, waar u een melk-abonnement kunt regelen.