Winkelen

 1. 't Nije Eskes

  't Nije Eskes

  Adres
  Holsterheurneweg 10, 7588 PR Beuningen

  De landelijk gelegen boerderij is gesitueerd vlak bij de Oldenzaalsestraat en is vanaf deze rijksweg gemakkelijk te bereiken via de Voltherdijk of de Hoenderkampweg. Seizoensgebonden groente en fruitproducten o.a. jam chutneys, Twentse siepelpasta, zoals hieronder aangegeven.

 2. Kruimelboerderij Koelant

  Kruimelboerderij Koelant

  Adres
  Beuningerstraat 35, 7588 RG Beuningen

  Kruimelboerderij Koelant is de boerderij van Ben, Pauline, Rolf en Petra. Een dikke 80 jaar geleden zette opa Hannes zijn schop in de grond, ontgon de heide en bouwde een huis. Een nieuwe boerderij kreeg plek in het landschap. De veestapel groeide van 2 naar 12 melkkoeien. En daar bleef het bij tot aan de dag van vandaag.

 3. Spar Schreur

  Spar Schreur

  Adres
  Plechelmusstraat 4, 7587AM De Lutte

  De supermarkt van De Lutte midden in het centrum. Inwoners en toeristen kunnen hier terecht voor de dagelijkse boodschappen.

 4. Zwijnenberg Antiek en Kunstgalerie

  Zwijnenberg Antiek en Kunstgalerie

  Adres
  Luttermolenweg 19, 7587 RH De Lutte

  Antiek en kunstgalerie, met zandsteendecoraties en allerlei meubelen, zowel, grenen, teak en eiken. Tevens verkoop van antiek en brocante, alsmede kunstproducten gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

 5. Het Zentrum

  Het Zentrum

  Adres
  Brinkstraat 28, 7581 GD Losser

  Het Zentrum is een plek waar mensen samenkomen, ontmoeten, en een plek waar je je eigen wel-zijn kunt vergroten. Zodat u krachtig, zelfverzekerd, gezonder, vrijer, bewuster enz. in het leven komt te staan.

 6. Emsflower

  Emsflower

  Adres
  Carl-von-Linné- Str. 1, Emsbüren

  Op 18 maart 2006 heeft het bezoekerspark van de firma Emsflower in Niedersachsen zijn deuren geopend. Daarmee heeft het Emsland er een toeristische attractie in XXL-formaat bij gekregen.

 7. Raw Milk Company

  Raw Milk Company

  Adres
  Beuningerstraat 12, 7587 LD De Lutte

  In de kleine zuivelfabriek maken ze rauwmelkse kefir en rauwmelkse yoghurt gemaakt van melk van de koeien van Jos en Dorthy Elderink. Ook maken zij hangop van kefir en yoghurt.Natuurlijk bent u ook in onze boerderijwinkel Melk & Honing aan het juiste adres voor RauwPower zuivel, vlees, rauwmelkse kaas, groente, fruit, eieren, thee, chocola, en natuurlijk melk en honing. Rauwe melk is alleen op bestelling te koop, mail hiervoor naar bestellingen@rawmilkcompany.nl of kom langs in de winkel, waar u een melk-abonnement kunt regelen.

 8. Chocolaterie van Zutphen

  Chocolaterie van Zutphen

  Adres
  Brinkstraat 18, 7581GC Losser

  Gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van bonbons en chocolade produkten. Hiervoor worden uitsluitend hoogwaardige grondstoffen gebruikt, zoals Callebaut chocolade, roomboter, slagroom, noten en likeuren.

 9. Nijhuis Taxi en Fietsen BV

  Nijhuis Taxi en Fietsen BV

  Adres
  Bentheimerstraat 41, 7587NE De Lutte

  Nijhuis Taxi is, door hun jarenlange ervaring, een betrouwbare partner in het personenvervoer. Ze rijden met mooie betrouwbare auto's met ervaren chauffeurs.

 10. Lossers Voetcomfort

  Lossers Voetcomfort

  Adres
  Raadhuisstraat 20, 7581AA Losser

  Als uw voeten u lief zijn. Ze onderscheiden zich van de meeste andere schoenenzaken doordat ze eerst de voeten willen zien, de lengte opmeten en de breedte beoordelen.