Openluchttheater Brilmansdennen

Gildehauserweg 27, Losser

Openluchttheater Brilmansdennen

Op de plek in het fraaie bosrijke gebied aan de rand van Losser ligt het in Saksische stijl gebouwde theater.

Het entreegebouw van het in Saksische stijl gebouwde theater is een voormalige wagenschuur, waarvan de oude gebinten opnieuw zijn gebruikt. Mede gezien het professionele karakter, akoestiek, voorzieningen en de unieke ligging is het theater met zo'n 600 zitplaatsen geliefd bij zowel toeschouwer als artiest.

Poasnoot'n Losser

Openluchttheater Brilmansdennen, Losser

Beleef de intimiteit van het theater voor, tijdens of na het paasvuur! Op zondag 21 april opent Openluchttheater Brilmansdennen vanaf 19.30 uur haar deuren voor de jaarlijkse paasborrel.

Van Dik Hout | The Euros

Openluchttheater Brilmansdennen, Losser

Op zaterdag 11 mei 2019 treedt Van Dik Hout/The Euros op in het Openluchttheater Brilmansdennen te Losser.

The Scientists | Crystal Dream

Openluchttheater Brilmansdennen, Losser

Op zaterdag 18 mei is er een geweldige covernight met The Scientists (Coldplay Tribute)| Crystal Dream (U2 Tribute) in het Openluchttheater Brilmansdennen te Losser.

Maëstro concert

Openluchttheater Brilmansdennen, Losser

Op zaterdag 25 mei is er een Maëstro concert, orkest (Wie wordt de Maëstro van Losser?) in het Openluchttheater Brilmansdennen te Losser.