Kinderfeestjes op Egheria De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 14, De Lutte

Kinderfeestjes op Egheria De Lutte

Struin op landgoed Egheria als kabouter, tovenaar of boswachter en beleef onderweg de spannendste avonturen!na afloop is er natuurlijk een pannenkoek met ranja en een ijsje.

Kabouterfeest (4-6 jaar) Als er een jarige in de buurt is, begint de neus van de verjaardagskabouter te kriebelen. Dan weet hij dat het weer tijd is voor een leuk feestje! Samen met je vriendjes ga je lekker het bos in en bij iedere paddenstoel iets leuks doen. Je leert alle kaboutervriendjes kennen: kriebelbeestjes, paddenstoelen en bosvriendjes.

Het toverfeest (6-10 jaar) Met een heksenhoed, magisch toverboek en een heksenketel ga je met je vriendjes het bos in om toverspreuken te leren en brouwsels te maken. Als het allemaal gelukt is, krijg je een echt toverdiploma. Ook maak je je eigen amulet. Tel je vriendjes maar goed voor je het bos in gaat... voor je het weet heb je er eentje weggetoverd!

Boswachterfeest (6-10 jaar) Boswachter Bart weet een heleboel over de natuur. Alle natuurschatten verzamelt hij in een kistje. Samen met je vriendjes ga je het bos in en doe je spellen en opdrachten. Bij elk goed uitgevoerd spel of opdracht krijg je een letter. Alle letters samen vormen het woord waarmee je de code van het kistje kunt kraken…….. en welke natuurschatten zullen er in zitten?

Deze kinderfeestjes zijn in samenwerking met Pannenkoekhoes De Stroper en Natuurmonumenten.

Te reserveren bij VVV De Lutte, tel: 0541-551160.