Kids & familie

 1. "DENEKAMPERDIJK 59"

  Adres
  Denekamperdijk 59, 7581 PX Losser

  Horeca-locatie met ruime (gratis) speeltuin en vis tussen de dorpen Losser en De Lutte. Een fijne onthaast-plek met een geweldig uitzicht.

 2. Huifkarverhuurbedrijf Scholten

  Huifkarverhuurbedrijf Scholten

  Adres
  Kampbrugweg 1, 7588RK Beuningen

  De boerderij van Henk en Ria Scholten ligt op een unieke plaats aan de Kampbrugweg in Beuningen. Het is gemakkelijk te vinden, en het is een prachtige plek om als vertrekpunt te dienen voor tal van huifkartochten.

 3. Kruimelboerderij Koelant

  Kruimelboerderij Koelant

  Adres
  Beuningerstraat 35, 7588 RG Beuningen

  Kruimelboerderij Koelant is de boerderij van Ben, Pauline, Rolf en Petra. Een dikke 80 jaar geleden zette opa Hannes zijn schop in de grond, ontgon de heide en bouwde een huis. Een nieuwe boerderij kreeg plek in het landschap. De veestapel groeide van 2 naar 12 melkkoeien. En daar bleef het bij tot aan de dag van vandaag.

 4. Pannenkoekhoes De Stroper

  Pannenkoekhoes De Stroper

  Adres
  Bentheimerstraat 25, 7587 ND De Lutte

  Welkom in Pannenkoekhoes De Stroper. De heerlijke pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept. Er worden iedere dag verse ingrediënten gebruikt. * Heerlijke pannenkoeken * Kinderen van harte welkom * 100 Zitplaatsen in het restaurant * * 60 Zitplaatsen op het terras * Speeltuin *

 5. Kinderspeurtocht in het Arboretum

  Kinderspeurtocht in het Arboretum

  Adres
  VVV De Lutte, 7587 AM De Lutte

  VVV De Lutte-Losser-Beuningen heeft in samenwerking met het Arboretum Poort Bulten een nieuw arrangement ontwikkeld. Kinderen kunnen een speurtocht doen in het parkachtig aangelegde arboretum in De Lutte (onder begeleiding van een volwassene).

 6. Schatzoeken in het Lutterzand

  Schatzoeken in het Lutterzand

  Adres
  Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte

  Met ‘App’ en ‘Schep’ op pad in natuurgebied het Lutterzand. Speuren en vragen beantwoorden in de natuur. Ook leuk voor kinderfeestjes.

 7. Kinderfeestjes op Egheria De Lutte

  Kinderfeestjes op Egheria De Lutte

  Adres
  Plechelmusstraat 14, De Lutte

  Struin op landgoed Egheria als kabouter, tovenaar of boswachter en beleef onderweg de spannendste avonturen!na afloop is er natuurlijk een pannenkoek met ranja en een ijsje.

 8. Landgoed Het Hengelman

  Landgoed Het Hengelman

  Adres
  Hengelerheurneweg 2, 7587 PS De Lutte

  Verscholen in het glooiende Twentse landschap ligt Landgoed het Hengelman. Omringd door prachtige weilanden hebben ze hier ruim 100 melkkoeien.

 9. Zwembad Brilmansdennen

  Zwembad Brilmansdennen

  Adres
  Bookholtlaan 11, 7581 BB Losser

  Overdekt zwembad in Losser. Het zwembad heeft een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een kleuter- en peuterbad. Daarnaast is er een waterglijbaan van 54 meter.