Rijden

 1. Arrangement: Erlebnispark Emsflower

  Arrangement: Erlebnispark Emsflower

  Adres
  Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte

  Een prachtige toeristische autoroute van 24 of 53 km vanuit De Lutte naar Emsflower met toegang tot het belevingspark vol tropische planten, bomen en vogels, met een heerlijk kopje koffie en gebak.

 2. Huifkarverhuurbedrijf Scholten

  Huifkarverhuurbedrijf Scholten

  Adres
  Kampbrugweg 1, 7588RK Beuningen

  De boerderij van Henk en Ria Scholten ligt op een unieke plaats aan de Kampbrugweg in Beuningen. Het is gemakkelijk te vinden, en het is een prachtige plek om als vertrekpunt te dienen voor tal van huifkartochten.

 3. Nostalgisch Rijden

  Nostalgisch Rijden

  Adres
  almelosestraat 59, 7631CD Ootmarsum

  Nostalgisch Rijden.NL is hèt leukste Uitje van Nederland! Zelf rijden in een unieke oldtimer langs prachtige Twentse landschappen.

 4. Emsflower

  Emsflower

  Adres
  Carl-von-Linné- Str. 1, Emsbüren

  Op 18 maart 2006 heeft het bezoekerspark van de firma Emsflower in Niedersachsen zijn deuren geopend. Daarmee heeft het Emsland er een toeristische attractie in XXL-formaat bij gekregen.

 5. Arrangement: Lutterzand Express

  Arrangement: Lutterzand Express

  Adres
  Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte

  In een tour van 2 uur door het prachtige Lutterzand maak je met een gids kennis van al het moois wat daar groeit en bloeit. Kom voor € 16,00 per persoon genieten van dit uitje onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.

 6. Arrangement: Happen & Tuffen

  Arrangement: Happen & Tuffen

  Adres
  Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte

  Een bewegwijzerde autoroute van 80 km door het glooiende landschap van Noordoost-Twente met onderweg 5 stops bij verschillende horecagelegenheden.

 7. Arrangement: Smokkeltour

  Arrangement: Smokkeltour

  Adres
  Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte

  Ervaar het vroegere smokkelen van dichtbij, bezichtig de grenspalen (met kogelgaten!), en hoor de prachtige verhalen over smokkelklompen en botersmokkelaars bij de kachel.