Zien & Doen

1. "DENEKAMPERDIJK 59"

Denekamperdijk 59, 7581 PX Losser

De nieuwe horeca-locatie met ruime (gratis) speeltuin tussen de dorpen Losser en De Lutte. Een fijne onthaast-plek met een geweldig uitzicht.

2. 't Nije Eskes

't Nije Eskes

Holsterheurneweg 10, 7588 PR Beuningen

De landelijk gelegen boerderij is gesitueerd vlak bij de Oldenzaalsestraat en is vanaf deze rijksweg gemakkelijk te bereiken via de Voltherdijk of de Hoenderkampweg. Seizoensgebonden groente en fruitproducten o.a. jam chutneys, Twentse siepelpasta, zoals hieronder aangegeven.

3. 't Spoortje

't Spoortje

Gronausestraat 70, 7581 CH Losser

Het café beschikt over een mooi en warm voorcafé. De cafe biedt mogelijkheden voor spel (oa biljart) samen voetbalwedstrijden volgen etc.

4. Aleida Leurinkhuis

Aleida Leurinkhuis

Raadhuisplein, Losser

Het Aleida Leurinkhuis (voormalig Bekhoes) is een voormalige zogenaamde Akkerburgerwoning die in 1955 is gerestaureerd en sindsdien bij de Protestantse Gemeente Losser in gebruik is als consistorie- en vergaderruimte. Het Aleida Leurinkhuis staat midden in het centrum van Losser. Het is van binnen niet te bezichtigen.

5. Arboretum Poortbulten

Arboretum Poortbulten

Lossersestraat 68, 7587 PZ De Lutte

Een wandelgebied en een unieke leerschool van de natuur, dat is het parkachtig aangelegde arboretum Poortbulten. Ongeveer 2.500 inheemse en uitheemse bomen en heesters, verdeeld over 1.000 verschillende soorten, meestal voorzien van een informatiebordje. Elk jaargetijde heeft hier zijn eigen charme.

6. Artisto Losser

Artisto Losser

Martinusplein 14, Losser

Artisto, kunst en educatie is een stichting voor en van kunstenaars. De galerie annex atelier is gevestigd aan het Martinusplein in Losser

7. Bloemenbeeks’s World of Wellness & Beauty

Bloemenbeeks’s World of Wellness & Beauty

Beuningerstraat 6, 7587 ZG De Lutte

Aan een kabbelende Bloemenbeek, in het glooiende Dinkeldal ligt als een juweel in een perfecte zetting Landhuishotel De Bloemenbeek. Geniet hier optimaal van passie, je gezelschap, topgastronomie en het leven.....Savoir Vivre!

8. Bronzen Beelden Ton van der Zanden

Bronzen Beelden Ton van der Zanden

Spinnersweg 134, 7586CL Overdinkel

Aangesloten bij Beeldend Kunstenaars Losser-Overdinkel. Deelnemer open Ateliers gemeente Losser, Overdinkel en Gronau. 21 en 22 mei 2016 van 12.00-17.00 uur.

9. De Dinkel

De Dinkel

De oevers van de Dinkel bieden een immense rijkdom aan flora en fauna. Er zijn maar weinig rivieren in Nederland die nog zo'n mooi natuurlijk karakter hebben als de Dinkel.

10. De Paasberg

De Paasberg

Paasbergweg, De Lutte

Natuurgebied gelegen in De Lutte, gevarieerd landschap. Stuwwal midden in het coulisselandschap. Heerlijk fietsen en wandelen door dit gebied.

11. Destilleerderij Horstman

Destilleerderij Horstman

Smitsbreeweg 6H, 7581 HE Losser

Horstman destilleerderij is een destilleerderij gevestigd in Losser waarbij Twentse graangewassen verwerkt worden tot sterk alcoholische streekgebonden dranken, zoals whiskey, jenever, Moonshine.

12. Digitale Fotografie Betty Florians

Digitale Fotografie Betty Florians