Zien & Doen

 1. "DENEKAMPERDIJK 59"

  Adres
  Denekamperdijk 59, 7581 PX Losser

  Horeca-locatie met ruime (gratis) speeltuin en vis tussen de dorpen Losser en De Lutte. Een fijne onthaast-plek met een geweldig uitzicht.

 2. 't Nije Eskes

  't Nije Eskes

  Adres
  Holsterheurneweg 10, 7588 PR Beuningen

  De landelijk gelegen boerderij is gesitueerd vlak bij de Oldenzaalsestraat en is vanaf deze rijksweg gemakkelijk te bereiken via de Voltherdijk of de Hoenderkampweg. Seizoensgebonden groente en fruitproducten o.a. jam chutneys, Twentse siepelpasta, zoals hieronder aangegeven.

 3. 't Spoortje

  't Spoortje

  Adres
  Gronausestraat 70, 7581 CH Losser

  Het café beschikt over een mooi en warm voorcafé. De cafe biedt mogelijkheden voor spel (oa biljart) samen voetbalwedstrijden volgen etc.

 4. Adventure King

  Adventure King

  Adres
  Lutterzandweg 16, 7587 LH De Lutte

  Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitstapje in Twente? Bij Adventure King ben je direct aan het goede adres! Voor zowel losse activiteiten als volledig verzorgde arrangementen.

 5. Aleida Leurinkhuis

  Aleida Leurinkhuis

  Adres
  Raadhuisplein, Losser

  Het Aleida Leurinkhuis (voormalig Bekhoes) is een voormalige zogenaamde Akkerburgerwoning die in 1955 is gerestaureerd en sindsdien bij de Protestantse Gemeente Losser in gebruik is als consistorie- en vergaderruimte. Het Aleida Leurinkhuis staat midden in het centrum van Losser. Het is van binnen niet te bezichtigen.

 6. Arboretum Poortbulten

  Arboretum Poortbulten

  Adres
  Lossersestraat 68, 7587 PZ De Lutte

  Een wandelgebied en een unieke leerschool van de natuur, dat is het parkachtig aangelegde arboretum Poortbulten. Ongeveer 2.500 inheemse en uitheemse bomen en heesters, verdeeld over 1.000 verschillende soorten, meestal voorzien van een informatiebordje. Elk jaargetijde heeft hier zijn eigen charme.

 7. Bloemenbeeks’s World of Wellness & Beauty

  Bloemenbeeks’s World of Wellness & Beauty

  Adres
  Beuningerstraat 6, 7587 LD De Lutte

  Aan een kabbelende Bloemenbeek, in het glooiende Dinkeldal ligt als een juweel in een perfecte zetting Landhuishotel De Bloemenbeek. Geniet hier optimaal van passie, je gezelschap, topgastronomie en het leven.....Savoir Vivre!

 8. Bronzen Beelden Ton van der Zanden

  Bronzen Beelden Ton van der Zanden

  Adres
  Spinnersweg 134, 7586CL Overdinkel

  Aangesloten bij Beeldend Kunstenaars Losser-Overdinkel. Deelnemer open Ateliers gemeente Losser, Overdinkel en Gronau. 21 en 22 mei 2016 van 12.00-17.00 uur.

 9. De Dinkel

  De Dinkel

  De oevers van de Dinkel bieden een immense rijkdom aan flora en fauna. Er zijn maar weinig rivieren in Nederland die nog zo'n mooi natuurlijk karakter hebben als de Dinkel.

 10. De Paasberg

  De Paasberg

  Adres
  Paasbergweg, De Lutte

  Natuurgebied gelegen in De Lutte, gevarieerd landschap. Stuwwal midden in het coulisselandschap. Heerlijk fietsen en wandelen door dit gebied.

 11. Destilleerderij Horstman

  Destilleerderij Horstman

  Adres
  Smitsbreeweg 6H, 7581 HE Losser

  Horstman destilleerderij is een destilleerderij gevestigd in Losser waarbij Twentse graangewassen verwerkt worden tot sterk alcoholische streekgebonden dranken, zoals whiskey, jenever, Moonshine.

 12. Digitale Fotografie Betty Florians

  Digitale Fotografie Betty Florians

  Adres
  Wilgenkamp 69, 7581HC Losser

  Aangesloten bij Beeldend Kunstenaars Losser-Overdinkel. Deelnemer open Ateliers gemeente Losser, Overdinkel en Gronau. 21 en 22 mei 2016 van 12.00-17.00 uur.