Smokkelproducten

Er zijn verschillende smokkelproducten op de markt gebracht, smokkelkoffie, smokkelcino, smokkelöllie en smokkelworst.

Hierbij een aantal voorbeelden:

smokkelöllie

Ondernemers Club Overdinkel introduceert Smokkelöllie. Deze kruidenbitter is verkrijgbaar bij PLUS Bellers in Overdinkel en bij Slijterij 't Raedthuys in Losser. Smokkelöllie – 0,7 liter 30% vol.

smokkelbrood

Smokkelbrood, volgens het recept van voormalig burgemeester Michael Sijbom. Met daarin alle ingrediënten die met het smokkelen van doen hebben. Meel, roomboter, suiker, koffie, drank en krenten vanwege het Twentse tintje en ode aan de krentenwegge. Roomboter om er op te smeren en klaar. Heerlijk!

smokkelworst pakketten

Worst&Meer heeft drie soorten smokkelworst in het assortiment. De Smokkelworsten zijn lang en dun, dus makkelijk om te smokkelen. Door de natuurdarm is de worst ook lang houdbaar. Alle drie de worsten zijn een smokkelavontuur waardig! In de smaken Kruidnagel, Mediterraan en Knoflook. Zie voor meer informatie: Worst en Meer

smokkelöllie in kadoverpakkingen

Smokkelöllie in originele kadoverpakkingen.

smokkelcino

De eigenaren van Restaurant, speeltuin en visvijvers Denekamperdijk59 spelen graag in op het smokkelverleden. Zij serveren u graag een heerlijke Smokkelcino. Een bijzonder fraaie cappuccino met smokkellogo ;-).
Voor meer informatie: menukaart