Smokkelproducten

Er zijn verschillende smokkelproducten op de markt gebracht, smokkelkoffie, smokkelcino, smokkelöllie en smokkelworst.

Hierbij een aantal voorbeelden:

smokkelöllie

Ondernemers Club Overdinkel introduceert Smokkelöllie. Deze kruidenbitter is verkrijgbaar bij PLUS Bellers in Overdinkel en bij Slijterij 't Raedthuys in Losser. Smokkelöllie – 0,7 liter 30% vol.

smokkelbrood

Smokkelbrood, volgens het recept van voormalig burgemeester Michael Sijbom. Met daarin alle ingrediënten die met het smokkelen van doen hebben. Meel, roomboter, suiker, koffie, drank en krenten vanwege het Twentse tintje en ode aan de krentenwegge. Roomboter om er op te smeren en klaar. Heerlijk!

smokkelworst pakketten

Worst&Meer heeft drie soorten smokkelworst in het assortiment. De Smokkelworsten zijn lang en dun, dus makkelijk om te smokkelen. Door de natuurdarm is de worst ook lang houdbaar. Alle drie de worsten zijn een smokkelavontuur waardig! In de smaken Kruidnagel, Mediterraan en Knoflook. Zie voor meer informatie: Worst en Meer

smokkelöllie in kadoverpakkingen

Smokkelöllie in originele kadoverpakkingen.

smokkelcino

De eigenaren van Restaurant, speeltuin en visvijvers Denekamperdijk59 spelen graag in op het smokkelverleden. Zij serveren u graag een heerlijke Smokkelcino. Een bijzonder fraaie cappuccino met smokkellogo ;-).
Voor meer informatie: menukaart

smokkelkoffie

Ongeveer twee jaar geleden heeft Ondernemers Club Overdinkel smokkelöllie geïntroduceerd. Dit geheel in de lijn van Overdinkel ‘Smokkeldorp’.

De smokkelfietstochten hebben Overdinkel afgelopen jaar veel goede promotie bezorgd. Al met al ook een succes voor de smokkelöllie welke niet meer weg te denken is.

Dus heeft het bestuur van OCO gemeend dat de tijd rijp is om er een topper naast te zetten: smokkelkoffie. Heerlijk drinkbaar en in de koude maanden van het jaar nog lekkerder door deze koffie iets te verwarmen en te garneren met een toef slagroom. Inmiddels is deze smokkelkoffie in de verkoop. Met name ondernemers en inwoners die ‘iets’ willen meenemen naar een bezoek, geven graag ‘iets’ weg uit eigen dorp.

Zowel de smokkelkoffie als de smokkelöllie zijn te koop bij : PLUS Bellers en de Cafetaria De Boemerang in Overdinkel en Slijterij ‘t Raedthuys in Losser.

Smokkeljam

Smokkeljam! Exclusief voor Smokkeldorp Overdinkel een eigen gemaakte Smokkeljam. Deze jam is gemaakt van vers fruit en de smaak is ananas-kokos. De jam is verkrijgbaar in 2 soorten; Gewone jam 229 ml €2,00 (witte deksel) Suikervrije jam 110 ml €1,50 ( zwarte deksel) De suikervrije jam is 100% suikervrij en de gewone jam is gemaakt met geleisuiker. Dus zonder toegevoegde kunstmatige stoffen.