Hotel Erve Hulsbeek

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 22:00
Adres
Oude Almeloseweg 13, 7576PE Oldenzaal

Hotel Erve Hulsbeek

Hotel Erve Hulsbeek ligt op het landgoed Het Hulsbeek bij Oldenzaal, de glimlach van Twente. Dit prachtige landgoed van 230 hectare, bestaat uit bossen, heidevelden met zwem- en visvijvers. Een prachtige accommodatie op een prachtige plek!

Hotel Erve Hulsbeek is in 2012 geopend en is gebouwd in de vorm van een eigentijdse Twentse kapschuur met de Twentse dakconstructie. Eikengebinten aan de buitenzijde van het gebouw en dakkapellen in de vorm van hoge inrijpoorten symboliseren karakteristieke elementen van de Twentse boerenerven.

Op de begane grond van het hotel zijn:

  • 5 Luxe kamers met openslaande deuren naar een terras.

  • 2 Luxe familiekamers met een extra kamer met twee losse boxspring bedden. Een van de familiekamers heeft een tweede doucheruimte met invaliden douche en toilet.

Op de beneden verdieping is een lounge waar u een drankje kunt nuttigen. Op de eerste verdieping zijn:

  • 5 Comfort kamers met groot dakraam of dakkapel.

  • 2 Comfort familiekamers met een extra kamer met twee losse boxspring bedden.

  • 1 Royale luxe suite van 54 m2 met 2 persoons ligbad, aparte douche en toilet, design zithoek, tafel met stoelen, sauna en extra kamer met twee boxspring bedden. Deze suite is uitermate geschikt als bruidssuite of als luxe familiekamer.

Alle kamers hebben een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, WIFI, minibar, laptopkluis, een zithoek en werkplek. Alle kamers hebben een half open badkamer waardoor de ruimtebeleving optimaal is.

In augustus 2018 openen wij onze nieuwe hotelvleugel met 18 luxe hotelkamers! Wij realiseren 2 junior suites, 3 familiekamers met extra slaapkamer en 13 tweepersoonskamers. Vind hieronder de beschikbaarheid van ons hotel in Oldenzaal. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief € 2,- p.p.p.n. verblijfsbelasting.

Het is ook mogelijk om uw verblijf uit te breiden met een bezoek aan Saré Thermen & Beauty gelegen op loopafstand van ons hotel. Sauna arrangement: toeslag € 22,50 p.p. inclusief sauna entree. Wellness arrangement: toeslag € 70,- p.p. inclusief sauna entree en een 55 minuten lichaamsmassage of gezichtsbehandeling.

BOEK EEN HOTELKAMER: