B&B Welpeloweg 31

Adres
Welpeloweg 31, 7586 BJ Overdinkel

B&B Welpeloweg 31

Een nieuwe Bed & Breakfast in Overdinkel van kunstenares Alie Kruse. De ruime 2 persoons B&B is gerealiseerd in het tweede deel van het Atelier van met een eigen ingang.

Aan de rand van het dorp Overdinkel omsloten door het schitterende natuurgebied van de Ruhenbergerbeek en de Dinkel is de ruime B&B gerealiseerd in het tweede deel van het atelier van de kunstenares Alie Kruse-Kolk met een eigen ingang op de begane grond. U heeft de beschikking over een ruime zit-slaapkamer met comfortabele boxspring bedden, een ruime zithoek, twee comfortabele stoelen, koffie, thee, en een eigen douche en toiletruimte, een zitje in de mooi onderhouden tuin, overdekte fietsstalling en vanzelfsprekend tv en wifi.

Het landelijk ontbijt op serviesgoed ontworpen door Alie, wordt naar wens in de keuken van het huis of op de B&B kamer geserveerd. Een schitterend uitgangspunt voor het maken van fiets- en wandelroutes. De golfbaan Sybrook Oldenzaal en golfclub Euregio Bad bentheim zijn makkelijk bereikbaar. Steden en dorpen in de directe omgeving zijn: Losser, Enschede, Oldenzaal, De Lutte, Bad Bentheim.

Aanschuiven bij wat de pot schaft is mogelijk.

Alie Kruse-Kolk is een veelzijdig kunstenares, het geldt ook voor haar techniek. Ze werkt met acrylverf en heeft liefde voor aquarellen. In haar kleur en penseelgebruik is ze energiek en evenwichtig.Daarnaast geeft ze op subtiele wijze een bijzondere structuur aan haar schilderijen. Het woord herhaling komt niet in haar woordenboek voor, ze is constant in beweging en ontwikkeling. Ze schildert zoals ze is: direct en krachtig, is ze altijd op zoek naar de kern van de dingen door complexiteit te vereenvoudigen. Ook is Alie een veelgevraagd ontwerpster voor designs van industriële producten.