Boerderijappartement & B&B De Bergboer

Adres
Bentheimerstraat 84, 7587 NJ De Lutte

Boerderijappartement & B&B De Bergboer

De appartementen zijn voorzien van eigen keuken met alle apparatuur en eigen douche/toilet, een woonkamer en 2 slaapkamers met luxe boxspring.

De appartementen liggen in een bosrijke omgeving en tevens in de buurt van het natuurgebied het Lutterzand. Er zijn vele mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of uitstapjes te maken naar b.v. Bad Bentheim, dierenpark Nordhorn en/of de vele zwembaden in de naaste omgeving.

Bij de boerderijappartementen zijn ook twee bed and breakfast kamers te boeken. Ze zijn voorzien van een gezellige zithoek en thee- en koffiefaciliteit. De boxspring combinatie zorgt voor een heerlijke nachtrust. Er is een aangepaste douche- en toiletruimte geschikt voor rolstoelgebruik. s’morgens krijgt u een lekker Twents ontbijt met eieren van de eigen kipjes. U heeft een eigen buitenterras met een geweldig uitzicht over het coulissenlandschap en de dinkel. Vanuit onze locatie kunt u in o.a. het Lutterzand prachtige wandelingen maken. Ook bestaat de mogelijkheid om een fiets te huren. De kosten van kamer met ontbijt bedragen per overnachting € 65,= voor twee personen. Voor een persoon bedragen de kosten € 50,=.

Agenda