Restaurant Orchidee

Vandaag geopend van
Vandaag 12:00 - 22:00
Adres
Gronausestraat 199, 7581 CS Losser

Restaurant Orchidee

Eet en geniet voor een vaste prijs bij de Orchidee in Losser.à la carte als wok, buffet, teppanyaki.

Hartelijk welkom bij restaurant Orchidee! U kunt hier terecht voor zowel à la carte als wok, buffet, teppanyaki. Ook is het altijd mogelijk om gerechten af te halen. Daarnaast kunt u ook uw eigen feest vieren. In overleg kan binnen elk budget een passend feest gegeven worden. Verder bieden we de mogelijkheid om een buffet bij u thuis of op locatie te bezorgen.

Er wordt rekening gehouden met vele dieet-wensen van gasten zoals vegetarisch, glutenvrij, lactose-vrij, zoutloos, vetarm ezv. Van vrijdag t/m zondag kunt u genieten van de all-in wok, buffet, teppanyaki en grill voor een vaste bedrag. Van maandag t/m donderdag kunt u à la carte eten. Dan is Wok/buffet all-in op reservering voor groepen v.a. 10 personen.

Restaurant Orchidee beschikt ook over een speelkamer voor kinderen zodat de kleintjes van tafel kunnen wanneer zij zijn uitgegeten en de volwassenen rustig verder kunnen eten. We kunnen ook kinderfeestjes organiseren op woensdag of zaterdagmiddag va.€ 5,00 p.p. met eten en drinken.

Voor de rokers is er een rookkamer waar rustig een sigaretje gerookt kan worden en u even een boek/tijdschrift kunt lezen.

Het restaurant beschikt over een speciaal toilet voor rolstoelgebruiker.

Elke week een speciaal aanbieding.(zie www.orchideelosser.nl)

Alvast hartelijk dank voor uw interesse en tot gauw. Andy en Min E en alle medewerkers van Restaurant Orchidee

openingstijden

openingstijden: ma 16:00-22:00 di gesloten(open op reservering voor groepen) wo 16:00-22:00 do 16:00-22:00 vr 12:00-22:00 za 12:00-22:00 zo 12:00-22:00

Agenda

Gehandicapten Carnaval Losser

Aanvang
Locatie
Restaurant Orchidee, Losser

Op dinsdag 26 februari 2019 is het jaarlijks terugkerend carnavalsfeest voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking.