Café Streekrestaurant 't Sterrebos

Adres
Beuningerstraat 71, 7588 RG Beuningen

Café Streekrestaurant 't Sterrebos

Het trefpunt voor de talloze toevallige en niet toevallige passanten. Voor een kop koffie ‘met wat er bij', een drankje, een bittergarnituurtje, een overheerlijke sorbet, een uitsmijter en uiteraard voor een smakelijk etentje à la carte.Een culinaire oase in het prachtige Noordoost Twentse landschap, maar toch ook nog altijd met de geur van dat oergezellige ‘bruine dorpscafé'.

Het trefpunt voor... de eigen dorper bevolking, de eigen gemeenschap: Even een praatje maken, een kaartje leggen of zomaar een pilsje drinken, maar ook een kopietje maken, snel wat vragen over een computer, eventueel een Tiroler avondje, een verjaardagspartijtje vastleggen, of een buffetje bestellen. En... sinds kort fungeert 't Sterrebos zelfs als touristinformatiepunt! Alles was, is en blijft mogelijk in Café Restaurant ‘t Sterrebos aan de Beuningerstraat in Beuningen.

Agenda

VVV-Vogelspottoer

“De vogels van het Dinkeldal”

Aanvang
Locatie
Café Streekrestaurant 't Sterrebos, Beuningen

Op zaterdagmorgen 27 juli is er een vogelwandeling door het Dinkeldal bij Beuningen. De route voert langs smalle paadjes langs de slingerende Dinkel, door oude loofbossen en daarna door het open cultuurlandschap.