Pannenkoekhoes De Stroper

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 20:00
Adres
Bentheimerstraat 25, 7587 ND De Lutte

Pannenkoekhoes De Stroper

Welkom in Pannenkoekhoes De Stroper. De heerlijke pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept. Er worden iedere dag verse ingrediënten gebruikt. * Heerlijke pannenkoeken * Kinderen van harte welkom * 100 Zitplaatsen in het restaurant * * 60 Zitplaatsen op het terras * Speeltuin *

De Stroper is verrassend veelzijdig: * Kinderfeestje * Familiefeest * Verjaardag * Hoi, Ik ben De Stroper Weet je wat ik het liefst eet? Pannenkoeken met stroop! Soms nodig ik mijn dierenvrienden uit om mee te eten. Ik begin gewoon te bakken, dan ruiken de dieren in het bos vanzelf dat de pannenkoeken bijna klaar zijn. Ze rennen zo hard als ze kunnen naar mijn Pannenkoekhoes. Kom jij ook een keer pannenkoeken eten? * Receptie * Vergadering * Personeelsavond * Bij De Stroper kun je ook terecht voor eigen gemaakte appeltaart, soepen en vers belegde broodjes! Met kinderhoek en speeltuin.

Heeft u speciale wensen? Bespreek ze. Tot binnenkort, Groeten de Stroper

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 20.00 uur.

Bij pannenkoekhuis De Stroper kan de OERRR-route worden gelopen; een ongeveer 2 kilometer lange bewegwijzerde route, waarvoor een boekje kan worden afgehaald vol met weetjes over de natuur en opdrachten.