Tuincentrum Wolters

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 17:00
Adres
Hoofdstraat 275, 7586 BS Overdinkel

Tuincentrum Wolters

Het tuincentrum van de gemeente Losser met 20.000m2 aan producten, bloemen en planten. Tijdens het winkelen kunt u lekker vertoeven in onze brasserie.

In 1947 is Bloemenhuis Wolters gestart met de verkoop van bloemen en planten. Inmiddels biedt Tuincentrum Wolters 20.000m2 aan producten om jouw huis en tuin gezelliger te maken. Kom langs, laat je inspireren en profiteer mee van onze leuke acties en scherpe prijzen. Tijdens het winkelen kunt u lekker vertoeven in onze brasserie. De Brasserie is een gezellig tuincafé in Toscaanse stijl. Even gezellig zitten tussen het winkelen door en genieten van een heerlijk vers kopje koffie met dagelijks vers gebak.

In 1947 is Bloemenhuis Wolters gestart met de verkoop van bloemen en planten. Inmiddels biedt Tuincentrum Wolters 20.000m2 aan producten om jouw huis en tuin gezelliger te maken. Kom langs, laat je inspireren en profiteer mee van onze leuke acties en scherpe prijzen
Groot assortiment aan keukenartikelen, sfeer & interieur, zijdeplanten, speelgoed en badshop.
De Brasserie is een gezellig tuincafé in Toscaanse stijl. Even gezellig zitten tussen het winkelen door en genieten van een heerlijk vers kopje koffie met dagelijks vers gebak. Nieuw bij de Brasserie van Tuincentrum Wolters: De Brasserie cadeaubon! U kunt kiezen voor een cadeaubon met een High Tea arrangement, een High Tea Deluxe arrangement of een Ontbijt arrangement. Kijk voor arrangementen op onze website.
In 1947 is Bloemenhuis Wolters gestart met de verkoop van bloemen en planten. Inmiddels biedt Tuincentrum Wolters 20.000m2 aan producten om jouw huis en tuin gezelliger te maken. Kom langs, laat je inspireren en profiteer mee van onze leuke acties en scherpe prijzen. De Brasserie is een gezellig tuincafé in Toscaanse stijl. Even gezellig zitten tussen het winkelen door en genieten van een heerlijk vers kopje koffie met dagelijks vers gebak.