Arrangement: Erlebnispark Emsflower

Voor 10,95 een dagje in in het paradijs van Emsbüren

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 18:00
Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte

Arrangement: Erlebnispark Emsflower

Een prachtige toeristische autoroute van 24 of 53 km vanuit De Lutte naar Emsflower met toegang tot het belevingspark vol tropische planten, bomen en vogels, met een heerlijk kopje koffie en gebak.

Hoe werkt het?

Je wil een dagje uit, maar het is slecht weer? Ontdek met een korte autoroute van 24 km of een lange van 53 km via mooie velden en wegen het paradijs Emsflower. Vlak over de grens bij de Lutte bevindt zich Europa's grootste kwekerij met bezoekerspark Emsflower, geheel overdekt! Je kan hier het productieproces van de kwekerij bekijken. Door tropische- en cactustuinen lopen en zien hoe groenten en snijbloemen geteeld worden. Ook bevindt zich er een restaurant, tuincentrum en een kinderspeelplaats, die gratis toegankelijk is.

Waar gaan we naar toe?

Het Erlebnispark Emsflower, gelegen in Emsbüren, (partnergemeente Losser) is één van Europa's grootste kwekerijen van perk- en potplanten. Op bijna 100 hectare worden ca. 500 miljoen plantjes per jaar geproduceerd. In het zogenaamde "Erlebnispark" kan je een bezoek brengen aan onder andere een bijzondere tropische tuin, een showkas met snijbloemen en groenten en de productiehallen van Emsflower. In het buitenpark Mini-Emsflower kan je prachtige zomerbloeiers zien of een mooie plek aan de vijver zoeken. Voor of na dit bezoek aan het park kan je genieten van koffie met gebak (Kaffee mit Kuchen). Ben je met kinderen op stap? Die kunnen zich uitleven op de indoor-kinderspeelplaats.

Info

Je meldt je bij de VVV in De Lutte of Losser waar je de toeristische autoroute met toegangsbewijs voor Emsflower en een consumptiebon ontvangt. Tijdens dit bezoek kan in het restaurant genieten van koffie met gebak.

Voor informatie over kosten en reserveren kan je contact opnemen met VVV de Lutte.

Prijzen

€10,95 per persoon incl. autoroute, Kaffee mit Kuchen en entree Erlebnispark Emsflower.

€3,00 voor kinderen t/m 12 jaar (alleen entree)

Tegen een meerprijs kan een rondleiding van 1,5 uur worden toegevoegd (vanaf 12 personen).

Dit arrangement boeken