Arrangement: Schatzoeken in het Lutterzand

Kinderfeestjes voor €11,00 per kind incl een frietje, ranja, frituurmix en ijsje

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte

Arrangement: Schatzoeken in het Lutterzand

Met ‘app en schep’ uitermate geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met kinderfeestjes, gezinsuitstapjes of als onderdeel van een familiefeest.

Hoe werkt het?

Op pad met een tablet, een mijndetector en een tas met attributen waaronder een schopje en harkje. De opdracht is zoeken naar de Dinkeldaalders, die ergens in dit gebied begraven zijn. Hoe dit in zijn werk gaat, wordt duidelijk zodra de tablet gestart is. De bedoeling is dat de kinderen aan de hand van deze informatie op pad gaan. Maar niet voordat de ooglap met sjaal is omgedaan om de speurtocht als piraat te gaan beginnen.

Langs de route zijn dertien palen geplaatst, genummerd 1 t/m 13 en voorzien van een QR code (Quick Reading). Dat wordt soms even zoeken. Met de tablet moeten de QR codes gescand worden. Van de drie antwoorden die bij elke code te lezen zijn, moet het juiste antwoord worden aangeklikt, waarna de kinderen op zoek gaan naar het volgende bordje voor de volgende vraag. Dit gaat zo door tot alle 13 vragen zijn beantwoord.

Met behulp van de metaaldetector moet de “schat” worden gezocht. Met de gevonden schat melden bij het Paviljoen ’t Lutterzand. De jeugd kan natuurlijk eerst nog ravotten bij of in de Dinkel.

De in bruikleen gegeven attributen afgeven bij Paviljoen ’t Lutterzand.

Na het schatgraven kan je eventueel iets van de kaart bestellen op het terras, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin.

Waar gaan we naar toe?

Het Lutterzand, een prachtig natuurgebied in De Lutte

Info

Voor het deelnemen aan dit schatgraven willen we je vragen om van te voren te reserveren. Voor informatie over kosten en reserveren kunt u contact opnemen met VVV de Lutte.

Prijzen

Met horeca:

€ 11,00 p.p. Inclusief ranja, patat, frituurmix en ijsje.

Zonder horeca:

Gezin € 19,50 max. 5 personen

2 gezinnen € 27,50 6 t/m 9 personen

meer dan 2 gezinnen € 50,00 10 t/m 15 personen