Arrangement: Speuren naar Sporen met GPS

Kinderfeestjes: al vanaf €10,00 per kind met een hapje en een drankje

Adres
Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser

Arrangement: Speuren naar Sporen met GPS

Voor wie op een leuke en unieke manier kennis wil maken met de mooiste plekjes in Losser is een historische ontdekkingsspeurtocht van 1,5 uur ontwikkeld in een modern jasje, te weten met een eigentijdse GPS.

Hoe werkt het?

Met behulp van satellieten bepaalt een GPS-apparaat de positie en wordt de route aangegeven. Voor het vertrek wordt uiteraard uitgelegd hoe de GPS werkt, maar het is vrij eenvoudig!

Waar gaan we naar toe?

De speurtocht bevat 25 markante gebouwen of monumenten met meerkeuzevragen. De tocht van 1,5 kilometer gaat onder andere langs de Martinustoren, dorpsbleek, Protestantse kerk, Aleida Leurinkhuis en Maria Geboortekerk. Om de schat van Losser te vinden dienen de deelnemers ook nog getallenvragen te beantwoorden om de geheime code te kraken en gaan tot slot op zoek naar Dinkeldaalders, die op een geheime plaats in het centrum zijn verstopt.

Info

De speurtocht is geschikt voor jong (vanaf 8 jaar) en oud: gezinnen, kinderfeestjes, inwoners en toeristen en duurt circa 1,5 uur. Voor informatie over kosten en reserveren kan je contact opnemen met VVV de Losser.

Prijzen

Gezin (2-5 personen) €15,00 met 1 GPS

Groepen/kinderfeestjes 6-9 personen €25,00 met 2 GPS

Groepen/kinderfeestjes 10-15 personen €40,00 met 3 GPS

Kinderfeestje met horeca-arrangement bij Grandcafé Smit €10,00 per kind

Prijzen zijn inclusief speurdersplattegronden en diploma's na afloop.