Toneel Eensgezindheid met de klucht "Die Dekselse Lena Hopsasa"

prijs
locatie
Verenigingsgebouw, Overdinkel

Toneelvereniging Eensgezindheid uit Overdinkel treedt op met een klucht in drie bedrijven door Joh. E.G. Ruiter.

Een te maffe klucht, waarin ome Geert zijn familie op bezoek krijgt omdat hij jarig is. De familie is eigenlijk alleen op ome Geert zijn geld uit en is dan ook hevig verontwaardigd als blijkt, dat hij een vriendin heeft, die ook nog eens op bezoek komt. Zij doen dan ook alles om haar in een kwaad daglicht te stellen. Zelf zijn zij evenwel ook niet zo zuiver op de graad.

“Toevallig” dat Geert verdwenen is op de dag dat Lena haar opwachting maakt. Berend de overbuurman wordt dan ook prompt verliefd op de mooie Lena Hopsasa, die trouwens haar naam wel eer aandoet. En dan die rare baron “van Drente tot aan 't Wad”. Wat heeft die er mee te maken? Buurmeisje Martje en de tuinhulp Bertus doen ook nog hun duit in het zakje.

De toegangskaarten kosten € 2,50 per persoon en natuurlijk kunt u na afloop gezellig blijven nazitten onder het genot van een drankje en hapje.