Concert Orkest Koninklijke Luchtmacht

prijs
locatie
Openluchttheater Brilmansdennen, Losser

Een primeur is weggelegd voor Losser: de eerste uitvoering van de gloednieuwe show: SUMMERTIME door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser.

Het orkest is hier met haar vocalisten op uitnodiging van de Losserse muziekvereniging Excelsior in het kader van haar jubileumjaar. Het is de derde keer dat dit succesvolle orkest neerstrijkt in Losser.

Onder leiding van chef-dirigent Jasper Staps staat het orkest weer garant voor een avond barstensvol zonnige hits met een swingend zomerprogramma. Zangeres Erica Yong was jarenlang te zien en te horen in vele theatershows in het land en is nu in Summertime de gastvocaliste.

Van de zwoele Spaanse stranden naar de vrolijke deuntjes van straatmuzikanten uit Oost-Europa en hits van Jennifer Lopez, Snarky Puppy en Aviicci.