Lutterzand Literair

prijs
€ 22,50
locatie
Natuurgebied ’t Lutterzand, De Lutte

Het eerste interactieve literatuurfestival in Noordoost-Twente waar literatuur, natuur en erfgoed elkaar versterken in misschien wel het mooiste natuurgebied van Nederland.

De auteurs Frank Westerman, A.L. Snijders, Frank Krake, Fleur van der BIj en Elsbeth Etty (die de biografie over Willem Wilmink schreef) ontvangen de bezoekers in verschillende locaties: Erve Beverborg, Jan Wesselinkhoes, Florilympha, de oude deel van de familie Rolink en De Lutte Hutte. Özcan Akyol (Eus) en Martha Riemsma (hoofdredacteur van de TC Tubantia) presenteren samen de sessie ‘Waargebeurd!’. Check de website www.lutterzandliterair.nl om mee te doen aan deze wedstrijd.
Bezoekers van het festival rouleren en worden - indien ze niet kunnen wandelen - met huifkarren en andere bijzondere middelen vervoerd. De schrijvers blijven op ‘hun’ locatie. Er is voldoende gelegenheid om tijdens de rondes vragen te stellen aan de schrijvers. Tussen de rondes door passeren de festivalgangers korte optredens tijdens hun wandeling door de natuur.

Het interactieve literatuurfestival Lutterzand Literair is beslist anders dan anders. Niet alleen vanwege de wonderschone omgeving van het Lutterzand, maar ook omdat je als bezoeker van het festival op de mooiste plekjes van dit deel van Noordoost Twente komt, waar je normaal, als individu, niet kan of mag komen. Dat betekent dat je dit weekend niet 'op sjiek' hoeft. Sterker, stevige waterdichte (wandel) schoenen, warme truien en jassen, handschoenen en mutsen/petten worden aangeraden.

Voor arrangementen rondom het Literair Festival kijk hier.

Meer info over het programma en kaartverkoop van het festival: kijk hier