Landgoed Twente Fair

prijs
€ 10,00
locatie
Landgoedcamping Het Meuleman, De Lutte

Op 27 en 28 oktober vindt de twaalde editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2018.

Twente, het landgoed van Nederland, is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars maar tijdens deze dagen staan de natuur, het buitenleven, proeven van (streek-)producten en trends op het gebied van lifestyle centraal. Op 6 hectare natuurterrein kunt u “struinen” door het bos, over de heide en langs het water.

Een unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten.

De Landgoed Twente Fair is onderverdeeld in vijf thema’s:

Fier
Gerijpt
Genereus
Weelderig
Sprankelend

Deze vijf thema’s vormen samen het karakter van Twente. Van de omgeving, de bewoners, de natuur en de geschiedenis. Kom ontdekken!

Ook voor kinderen valt er volop van alles te doen en te beleven: Ponyrijden, poppenkastvoorstellingen, schminken, straattheater, clown Carlo en meer.

Voor het volledige programma zie de website: www.landgoedtwentefair.nl

Kaarten zijn in de voorverkoop met € 2,00 korting te verkrijgen via de website of op de dagen zelf aan de kassa bij de entree. Parkeren is gratis. Er is geen geldautomaat op het terrein aanwezig.

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.↵