VVV Landleven fietstocht De Lutte

prijs
€ 16,50
locatie
VVV De Lutte, De Lutte

Op de derde zondag in september is er weer de jaarlijkse Landleven proef- en eetfietstocht in De Lutte.

Ook dit jaar is er weer een afwisselend programma samengesteld met verrassende en mooie bedrijven om te bekijken; uiteraard zijn er onderweg heerlijke proeverijen.

Deelnemers kunnen genieten van de landelijke omgeving van de zuidkant van De Lutte en Losser. De route is circa 30 km en gaat o.a. door de natuurgebieden, Fleerderhoek, de lutte zuid en het buitengebied van Losser.
Op de route zijn maar liefst 7 stops zo is er koffie met lekkers op een prachtige plek, wordt er een bezoek gebracht een aan bijzondere Bed & Breakfast en is er bij een zorgboerderij een warme hap.

De fietsers brengen een bezoek aan Groei en Bloei op cultuurpark Erve Kraesgenberg. Daarna gaat de route naar een horecagelegenheid voor een drankje en is er nog weer een stop voor een warme hap en bezichtiging bij een bedrijf in De Lutte.

Als afsluiting een ijsje in het centrum van De Lutte.

Ga je mee fietsen? Geef je van tevoren op bij VVV De Lutte (i.v.m. maximum aantal deelnemers). De start is tussen 10.00-12.00 uur bij VVV De Lutte, Plechelmusstraat 14, de deelname bedraagt € 16,50 inclusief de hapjes, kinderen t/m 12 jaar € 12,50.

Voor meer informatie en aanmelden kan via: 0541-551160 of info@vvvdeluttelosser.nl