Kerstspecial met Sigrid und Marina

prijs
locatie
St. Plechelmuskerk De Lutte, De Lutte

Op zondag 10 december komen de Oostenrijkse zussen voor hun tweede kerstconcert naar De Lutte, waar zij 2 uur zullen optreden in de St. Plechelmuskerk.

Voor de liefhebbers van de traditionele Tiroler volksmuziek klinken de namen van Sigrid und Marina uit het Salzburgerland letterlijk als muziek in de oren. De twee zangeressen hebben als duo in 2007 zelfs de ‘Grand Prix der Volksmusik’ gewonnen. Vanaf eind november toeren Sigrid und Marina door Oostenrijk – Duitsland – Zwitserland – Frankrijk en éénmalig in Nederland.

De zangeressen onderbreken speciaal hier voor hun Europatour 2017. Het is een show die door Sigrid und Marina speciaal voor de advents- en kersttijd in elkaar is gezet, compleet met een speciaal kerstrepertoire.

Er is plaats voor circa zeshonderdtachtig bezoekers. De vrijwilligers van de Sint Plechelmuskerk zorgen voor de catering vooraf, in de pauze en na afloop.

Speciaal wordt voor het concert op 10 december een verhoging van het podium geplaatst in de kerk, zodat iedere bezoeker optimaal kan genieten; de kerk wordt in kerstsfeer aangekleed.

Voorverkoop tickets € 19.00 met vrije zitplaatskeuze in de kerk te verkrijgen bij café/zalencentrum De Vereeniging in De Lutte. Tel.nr. 0541-551230.