Circus Renz

locatie
Steenfabriek De Werklust, Losser

Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2017 en zal van 12 t/m 15 oktober een uniek bezoek brengen aan Losser.

Het in 1842 opgerichte, grootste circus van Nederland komt met een grotendeels vernieuwd programma en zal een serie daverende voorstellingen gaan verzorgen.

Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het mooie evenemententerrein bij steenfabriek "De Werklust" aan de Smuddeweg.

De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan duizend toeschouwers. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie, illusies en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Voorstellingen:

donderdag 12 oktober 19.00 uur première
vrijdag 13 oktober 17.00 uur (familiedag, alle plaatsen volw. €15 en kind. €10)
zaterdag 14 oktober 15.00 uur
zondag 15 oktober 14.00 uur

Zie voor prijzen en verdere info: www.circus-renz-berlin.nl