Happen en Tuffen

€ 38,50 per persoon

Happen en Tuffen

€ 38,50 per persoon

Een bewegwijzerde autoroute door het glooiende landschap van Noordoost-Twente met onderweg 5 stops bij verschillende horecagelegenheden.

Een bewegwijzerde autoroute door het glooiende landschap van Noordoost-Twente met onderweg 5 stops bij verschillende horecagelegenheden. Bossen, weiden en akkers, doorsneden door riviertjes en beken, wisselen elkaar voortdurend af. U komt langs oude statige boerderijen en interessante water- en windmolens.

Hoe werkt het?

U meldt zich ’s ochtends tussen 11.00 en 13.00 uur op de dag dat u gaat rijden bij de VVV De Lutte. Het startpunt van de route.

Na koffie met wat lekkers op een terras in het centrum, gaat u op pad, via borden rijdt u de route. Onderweg bezoekt u nog vier restaurants waar u telkens een gerecht nuttigt, om tenslotte terug te keren bij de VVV De Lutte. De restaurants zijn gemarkeerd op de routekaart, waar u een consumptiebon dient in te leveren. De route gaat o.a. langs de plaatsen Borne, Ootmarsum, Lonneker en Denekamp.
Op de bijgeleverde folder vindt u toeristische informatie en een plattegrond.

U betaalt € 38,50 voor deelname. Kinderen onder de 12 jaar, betalen niet maar kunnen naar wens bestellen bij de diverse locaties en dit apart afrekenen. Drankjes die u nuttigt, dient u per locatie af te rekenen.

De arrangementen zijn op maandag niet beschikbaar in verband met de openingstijden van de horeca.