Bezoek Emsflower (incl. autoroute, entree en koffie met gebak).

Bezoek Emsflower (incl. autoroute, entree en koffie met gebak).

Bezoek belevingspark Emsflower middels een toeristische autoroute inclusief entrée en koffie met gebak.

VVV De Lutte-Losser heeft in samenwerking met Erlebnispark Emsflower gelegen in Emsbüren, (partnergemeente Losser) een nieuw arrangement ontwikkeld. Emsflower is één van Europa's grootste kwekerijen van perk- en potplanten. Op bijna 100 hectare worden ca. 500 miljoen plantjes per jaar geproduceerd. In het zogenaamde "Erlebnispark" kunt u een bezoek brengen aan onder andere een bijzondere tropische tuin, een showkas met snijbloemen en groenten en de productiehallen van Emsflower. Ook is er een modern tuincentrum. Kinderen kunnen zich uitleven in de indoor-speelplaats.

Hoe werkt het: U meldt zich bij de VVV in De Lutte of VVV Losser waar u de toeristische autoroute 53 km (korte route 24 km) met toegangsbewijs en consumptiebon ontvangt. De autoroute gaat via mooie velden en wegen naar Emsflower. Hier heeft u de entree voor het geheel overdekte bezoekerspark. U kunt een kijkje nemen in de productiehal via de 300 meter lange loopbrug, ook wandelt u door de tropische- en cactustuin waar ontelbare soorten inheemse en exotische planten te bewonderen zijn. Tijdens dit bezoek kunt u in het restaurant aldaar genieten van koffie met gebak.

Prijs: € 10,95 per persoon (inclusief autoroute, Kaffee mit Kuchen, Entree Erlebnispark Emsflower € 3,00 voor kinderen t/m 12 jaar (alleen entree).

Voor meer informatie of reserveren kunt u contact opnemen met de VVV in De Lutte of Losser, tel.: 0541-551160/053-5362013