Tappen en Stappen

€ 21,50 per persoon

Tappen en Stappen

€ 21,50 per persoon

Wandelroute gecombineerd met speciale bieren/wijnen en culinaire verrassingen.

Een wandelroute van circa 5 km door de mooie omgeving van De Lutte. Er worden vier horecagelegenheden aangedaan waar u speciale bieren of wijnen (seizoensgebonden) kunt proeven met bijpassende culinaire verrassingen. Wandelroute gecombineerd met speciale bieren/wijnen en culinaire verrassingen.

Een wandelroute van circa 5 km door de mooie omgeving van De Lutte. Er worden vier horecagelegenheden aangedaan waar u speciale bieren of wijnen (seizoensgebonden) kunt proeven met bijpassende culinaire verrassingen.

De kosten voor dit Tappen en Stappen arrangement bedragen € 21,50 p.p. Ook is het mogelijk om daarnaast voor € 10,00 extra een daghap bij één van deze horecabedrijven te nuttigen. Laat u verrassen en maak kennis met de Lutterse horeca, Eetcafé Plexat, Schenkerij PoortBulten, Pannenkoekhoes De Stroper en Café/Zalencentrum De Vereeniging.

Dit arrangement is ideaal voor groepen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes maar ook geschikt voor kleine groepen. Graag vooraf het Tappen en Stappen arrangement reserveren.
Voor meer informatie en reserveringen VVV De Lutte, Plechelmusstraat 14, De Lutte, telefoon 0541-551160.