30 jaar Dana Winner

Openluchttheater Brilmansdennen, Losser

Dana Winner viert haar 30-jarig artiestenjubileum exclusief in het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser.

Ajax op trainingskamp in De Lutte

Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek, De Lutte

Landskampioen en bekerwinnaar Ajax gaat eind juni op trainingskamp naar De Lutte en speelt twee oefenwedstrijden bij Quick’20.

VVV-Vogelspottoer

“De vogels van het Lutterzand”

Restaurant Paviljoen Lutterzand, De Lutte

Op zaterdagmorgen 29 juni is er een vogelspottoer door de prachtige natuur van het Lutterzand. Een wandeling van ongeveer 4,5 km.

Boerenmarkt Losser

Centrum Losser, Losser

Heerlijke streekproducten proeven en kopen? Iedere laatste zaterdag van de maand vanaf maart tot en met oktober in het centrum van Losser.

Schuttersfeest Overdinkel

Schuttersvereniging Overdinkel

In het weekend van 28 juni tot en met 30 juni 2019 wordt er weer een gezellig schuttersfeest georganiseerd.

Smokkeltour Overdinkel in elektrokar

Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel, Overdinkel

Tijdens deze 2½ uur durende rit mét gids in deze kleurrijke elektrokar (eventueel afgesloten), maak je kennis met het smokkelverleden en de natuur in het buitengebied van Overdinkel en Losser.