Een wandeling in stilte

Parkeerplaats, Beuningen

Op zondagochtend 16 december organiseert de natuurgids van ’t Landkaartje een wandeling door het Lutterzand.

Kerstfair en koopzondag in Losser

Centrum Losser, Losser

Zondag 16 december wordt één van de grootste kerstmarkten van Oost-Nederland in Losser gehouden! Omdat dit jaar de kerst(koop)zondag samenvalt met de Christmas Fair van De Tukkers is besloten de fair gezamenlijk te houden in het centrum van Losser.

KoopZondagen Losser

Centrum Losser, Losser

Losser is bij uitstek een plaats om ook op de zondagen eens te bezoeken. Daarom zijn er dit jaar weer koopzondagen

Midwinterhoornblazen De Lutte

Dorpshoes Erve Boerrigter, De Lutte

Dit jaar is er ook weer volgens traditie midwinterhoornblazen in de adventsperiode vanaf zondag 2 december tot en met driekoningen, 6 januari.

Midwinterlicht Gerardus Majella Park Overdinkel

Gerardus Majella Park, Overdinkel

Het Gerardus Majella Park bevindt zich in het kerkebos bij de RK-Kerk te Overdinkel in de gemeente Losser. Het park is dagelijks vrij toegankelijk voor publiek. De hoofdingang van het park ligt tussen de aula en het kerkhof. In het park worden evenementen georganiseerd.

Warme klanken tijdens Kerst

Maria Geboorte kerk, Losser

Zondag 16 december kunt u genieten van een bijzonder concert met het wereldberoemde Kathedraal Jongenskoor Poznan in de Maria Geboorte Kerk in Losser