Schöppingerberg Tour

Steenfabriek De Werklust, Losser

Deze tocht met afstanden van 73, 90 en met een nieuwe 113 km route, voert via prachtige landelijke weggetjes door de Duitse grensstreek richting de Schöppinger berg.

Oldenzaal tegen MS

Pannenkoekhoes De Stroper, De Lutte

Op zondag 7 april organiseren zij voor alweer het 3e achtereenvolgende jaar de wandeling: 'Oldenzaal tegen MS'.

Motorzegening

bij Rest 't Sterrebos

Café Streekrestaurant 't Sterrebos, Beuningen

7 april as. houdt Motor Toerclub Dinkelland haar jaarlijkse motorzegening We beginnen om 09:30 bij ’t Sterrebos in Beuningen(O) met koffie&krentewegge

Speedshow Twente: Een weekend vol racemotoren

Bor Motoren & Parts, De Lutte

Liefhebbers van ‘oude’ racemotoren kunnen zaterdag 6 en zondag 7 april hun hart ophalen in het Twentse De Lutte. Tijdens deze twee dagen staat alles bij BOR Motoren & Parts in het teken van de Speedshow Twente.

Passieconcert Cantica Nova

Klooster Bardel, Bad Bentheim

Om ook in Losser en omgeving te kunnen genieten van goede koorzang die het kader van de Passietijd is ontstaan zal Zangvereniging Cantica Nova ook dit jaar weer een Passieconcert ten gehore brengen.