Hellehondsdagen

Centrum De Lutte, De Lutte

Op vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli is het de 42e editie van de Lutterse Hellehondsdagen.

Smokkelfestijn Overdinkel

Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel, Overdinkel

Het dorpsfeest van Overdinkel. Muziek, braderie, kermis, rommelmarkt, terrassen en kinderactiviteiten.

Smokkeltour Overdinkel in elektrokar

Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel, Overdinkel

Tijdens deze 2½ uur durende rit mét gids in deze kleurrijke elektrokar (eventueel afgesloten), maak je kennis met het smokkelverleden en de natuur in het buitengebied van Overdinkel en Losser.

Dorpsloop De Lutte

Dorpshoes Erve Boerrigter, De Lutte

Op zaterdag 6 juli a.s. is de Dorpsloop in De Lutte. De 36ste editie van deze hardloopwedstrijd. Vorig jaar is het parcours compleet vernieuwd naar een lengte van 5 km.

Jubileumconcert "Sempre and Friends"

Openluchttheater Brilmansdennen, Losser

Concertvereniging Sempre Crescendo geeft op 6 juli 2019 in het Openluchttheater Brilmansdennen een concert in het kader van haar 100-jarig jubileum.