De toeristenpas van Losser

Losser is een toeristenpas rijker. Dit initiatief, opgezet door een aantal Losserse ondernemers, is een eerste aanzet om meer samen te werken met de verblijfsaccommodaties.

"Het aantal toeristen in de gemeente neemt steeds meer toe, voor deze mensen willen wij het extra aantrekkelijk maken om hun boodschappen in Losser te doen", aldus een van de initiatiefnemers. "Uiteraard kunnen er in de toekomst meer ondernemers meedoen aan deze actie, ook uit de andere kerkdorpen."

De Tourist Info gaat de pasjes en de flyers verspreiden onder de verblijfsaccommodaties. Wellicht dat er ook arrangementen en andere aanbiedingen aan toegevoegd gaan worden.

Hoe werkt de pas? Iedereen die verblijft in een accommodatie in de gemeente Losser kan gratis een door de recreatiehouder ingevulde pas ontvangen. Op vertoon van deze pas krijgt de toerist bij de deelnemers de betreffende korting die vermeld staat op de flyer. Bijvoorbeeld een gratis cocktail bij Restaurant Dijk 59 of een 2e bolletje ijs gratis bij IJssalon De Koale Kant.

Vraag naar de toeristenpas bij uw accommodatie of bij de Tourist Info kantoren en ontvang de korting bij de lokale ondernemers!

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met de VVV via 0541-551160 of mail naar info@vvvdeluttelosser.nl