Openluchttheater Brilmansdennen

Tijd om het leuke openluchttheater Brilmansdennen even in de spotlight te zetten. Het theater heeft altijd een heel leuk en gevarieerd programma, met van april tot en met half september wekelijkse optredens.

Aan de rand van het plaatsje Losser bevindt zich het “openluchttheater Brilmansdennen”. Dit theater is omgeven door bos en biedt een gevarieerd programma aan voor jong en oud. Vanaf de maand april tot en met half september vinden er hier wekelijks spetterende optredens plaats.

Steeds meer artiesten weten de weg naar dit theater te vinden aangezien het gezellig en kleinschalig is. Bovendien kan het gedeeltelijk overdekt worden als het weer niet meewerkt.

Enkele voorbeelden van de geplande concerten zijn:
Zaterdag 18 mei - The Scientist/Crystal Dream
Zaterdag 1 juni - De Dutch Eagles (oudere jeugd)
Zondag 2 juni - Rupsje Nooitgenoeg (kindervoorstelling)
Donderdag 20 juni - Johan Derksen Keeps the Blues Alive
De laatste kans om de succesvolle voorstelling ‘Johan Derksen Keeps the Blues Alive’, die al in ruim 100 schouwburgen heeft gestaan, te zien. Hij neemt het publiek mee naar de jaren zestig waar grote bands als ‘The Rollings Stones’, ‘Them’ en ‘The Animals’ een breed publiek lieten kennismaken met de muziek van Amerikaanse blueslegendes.

Voor informatie en de volledige agenda: KLIK!