Weekendtips!

Het is weer vrijdag, tijd voor onze weekendtips! Onze boordenvolle agenda heeft altijd wel wat leuks op de planning staan voor de weekenden en dat delen we uiteraard graag met jullie.

Klik op de dikgedrukte woorden om meer informatie te vinden over de specifieke tip.

Vrijdag/zaterdag:

Vrijdag en zaterdag vindt de vijfde editie van het Beerpongtournooi plaats bij Eetcafe Plexat in de Lutte.
De entree is gratis en het wordt georganiseerd door Beerpong Twente. Beide dagen van 19.30 tot 03.00 uur.

Zaterdag:

VVV Vogelspottour. Deze fietstocht van ongeveer 20 km lang gaat langs de ooievevaarsnesten in Losser. Er worden 5 nesten bezocht waar jaarlijks jonge ooievaartjes te zien zijn. Er is op moment van schrijven nog ruimte voor ongeveer 15 deelnemers.

De Boerenmarkt van Losser. Deze maandelijkse markt wordt gehouden op de kruising van de Brinkstraat, Teylerstraat en Torenstraat. Aan beide zijden van deze markt vindt u gezellige terrassen waar u onder het genot van een hapje en of drankje zicht hebt op de kraampjes die allerlei streekprodukten in de verkoop hebben.

Rommelmarkt. De VTB-club, een club voor mensen met een verstandelijke beperking die gerund wordt door een groep enthousiaste vrijwilligers, houdt op zaterdag een rommelmarkt op het Raadhuisplein in Losser. Van 9.00 - 12.00 uur.

Eetcafe “het Raedthuys” organiseert in samenwerking met Henri Goossen op zaterdag een Whiskyproeverij. Onder het genot van van heerlijke tapas uit de keuken van dit restaurant kunt u allerlei soorten whisky proeven. De kosten voor deze avond bedragen 40 Euro en reserveren kan via info@eetcafehetraedhuys.nl of via 053-8515625.

Zondag:

Brocante en Antiekmarkt bij Erve Kraegsenberg. Hier wordt van alles te koop aangeboden zoals verzamelobjecten, schilderijen, porselein, en mooie gebruiksvoorwerpen. Van 10.00 - 16.30 uur.

De Lutter voorjaarstocht vindt weer plaats. Tijdens deze fietstocht maak je kennis met de fraaie omgeving van het “Hellehondsdorp”. Afstanden: 25 km en 50 km.

Schaapscheren bij Schaapskooi Stroothuizen. Niet alleen kun je zien hoe de schapen van hun dikke jas worden ontdaan maar er is tevens een mini-fair met sfeervolle kraampjes, muziek en een grote ””Tipitent” waar allerlei activiteiten plaats vinden.

Volksmuziekmiddag in de Lutte. Er zijn verscheiden optredens bij Cafe “De Vereeniging”. Er is muziek voor ieders smaak gezongen door Gerrit Korkink, Marcel Spitshuis en zanger Dick, waaronder volksmuziek, Tiroler klanken, Duitse schlagers Amerikaanse country en Nederlandstalige liedjes.

Heb je wat leuks gedaan in de gemeente Losser dit weekend? Deel je ervaringen met ons, vinden we leuk! Veel plezier :-)