Wethouder Harry Nijhuis opent het toeristische seizoen 2019 Losser

Maandag 8 april is VVV De Lutte Losser met 40 toeristische bedrijven uit de Gemeente Losser op pad geweest in de Schatkamer van Twente. Dit om de samenwerking te bevorderen en om elkaar te leren kennen.

Aan de Dinkel in ’t Lutterzand werd afgelopen maandag 8 april het toeristisch seizoen voor de gemeente Losser geopend door wethouder Harry Nijhuis. Met App en schep ging hij op zoek naar de schatkist, die hij vervolgens met de voorzitter van VVV De Lutte Losser, Gerald ten Thij, heeft opgegraven. In de schatkist vonden zij de Schatkamer van Twente vlag.

Het openen van het toeristische seizoen voor de gemeente Losser was onderdeel van kijkje in elkaars keuken 2019. Georganiseerd door VVV De Lutte Losser, Paviljoen Lutterzand & Denekamperdijk 59. Bij zes ondernemers heeft er een kijkje in de keuken plaatsgevonden en dat heeft geresulteerd in een dag vol leuke ervaringen en daarnaast hebben de deelnemers het gebied nog weer beter leren kennen.

De organisatie van deze dag wil alle deelnemers heel hartelijk danken voor de geslaagde dag, met in het bijzonder Pannenkoekhoes De Stroper, Erve Beverborg, Paviljoen Lutterzand, Jan Wesselink Hoes, Heerman Lodges, B&B Erve Fakkert, Centrum Management Losser en Stichting D’r Oet in Overdinkel voor de gastvrijheid en de hartelijke ontvangst.

De toeristische ondernemers zijn er klaar voor om hopelijk ook dit seizoen vele toeristen te mogen verwelkomen.