Stakingstips 15 maart

Aangezien er op 15 maart gestaakt wordt hebben wij een aantal tips op rij gezet die leuks zijn voor kinderen op deze dag, omdat het de hele dag gaat regenen hebben we gekozen voor leuke binnenactiviteiten.

Ondanks dat niet alle scholen in de gemeente Losser gaan staken, willen we toch een aantal tips delen die leuk zijn voor kids.

Zwembad Brilmansdennen heeft een aantrekkelijke actieprijs voor de stakingsdag. Kids tot en met 12 jaar zwemmen voor slechts €2,-. Volwassenen betalen het reguliere tarief. Het zwembad is open van 10:00 - 20:30 uur.

Landgoed Het Hengelman geeft zoals elke middag tussen 16:30 en 18:00 uur een kijkje achter de schermen van de volledig biologische melkveehouderij. Er kan worden gekeken bij het melken en er wordt verteld over dit mooie bedrijf.

Trek gekregen na deze dag vol activiteiten en geen zin om zelf te koken? Ga dan naar Pannenkoekhoes de Stroper voor een heerlijke pannenkoek. Ze hebben een heel uitgebreid menu, dus ook voor mensen die geen liefhebber zijn van pannenkoeken hebben ze wat lekkers op de kaart staan.

Zin om een dagje uit te doen bij onze buren? Ga dan naar Erlebnispark Emslower in Duitsland. Het park ligt net over de grens en biedt tal van mogelijkheden voor een dag vol vermaak. De VVV heeft een arrangement met een mooie autoroute en een aantrekkelijk entreetarief. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit arrangement.

Veel plezier!!

Foto: Astrid Velthuis