Kaartverkoop voor toneelvoorstellingen van Ons Genoegen vandaag gestart

Mis deze talentvolle evenementen niet! Binnenkort zal Toneelvereniging Ons Genoegen uit De Lutte op 5,6,7 april ons weer verrassen met een spetterend acteerspel. De toneelvereniging viert dit jaar het 25-jarig jubileum.

Thema van de voorstelling is "Beuntjes en Co". Dit toneelstuk speelt zich af in de jaren 70. Frits en Dirk Beuntjes runnen antiekwinkeltje 't Eulielampke", er komen tijdens de voorstelling veel hilarische taferelen voorbij.

En ook zal op Tweede Paasdag het Poas Bloas Festival 2019 in DeLutte.com niet ontbreken met een vol muzikaal programma.

ℹ️De kaartverkoop voor de toneelvoorstellingen van Toneelvereniging Ons Genoegen De Lutte is vandaag gestart. De kaarten zijn bij De Vereeniging en bij ons te koop. Wees er snel bij...

Binnenkort zijn ook de kaarten voor het Poas Bloas Festival bij ons verkrijgbaar, hou onze Facebookpagina in de gaten.

Meer info: http://www.vvvdeluttelosser.nl/…/Toneelvoorstellingen-Ons…/