Zaterdagactie in oktober bij VVV Tourist Info De Lutte en Losser

Bij veel inwoners is niet bekend dat de Tourist Info’s in Losser en De Lutte het hele jaar ook op zaterdag (10.00-13.00 uur) zijn geopend. De Tourist Info is er niet alleen voor de toerist maar ook voor de inwoner.

Zo worden er verschillende cadeaubonnen verkocht zoals de Bioscoopbon, Boekenbon, Nationale Dinercheque, Podiumbon en Lekkerweg cadeaukaart daarnaast zijn er ook cadeaubonnen voor arrangementen. Inwoners kunnen er ook terecht voor cadeautjes, streekproducten, arrangementen zoals kuieren & theeleuten en routes/kaarten die de mooiste plekjes in Losser en omgeving laten zien.

Nieuw in het assortiment zijn o.a. het smokkelfietsrouteboekje en de kinderschatkaart (hiermee kunnen kinderen Twente ontdekken). In de maand oktober ontvang je bij een besteding van minimaal 15 euro een verrassingspakketje. Want de eigen inwoners zijn de beste ambassadeurs van de gemeente. Ook is de Tourist Info natuurlijk bereid om de inwoners te helpen bij het uitzetten van een familiefietstocht of het organiseren van een activiteit als een dorpswandeling of stappen & happen. Voor meer informatie volg ons ook op Facebook. De Tourist Info Losser is gevestigd in ’t Lossershoes en de Tourist Info De Lutte in dorpshoes Erve Boerrigter.