Fotowedstrijd de leukste bankjes en terrassen in de gemeente Losser

Je kent het wel, van die mooie plekjes met een bankje waar je na een stevige wandeling even kan genieten van het uitzicht. Of gewoon een bankje in het dorp of op één van de mooie terrassen om even mensen te kijken. We zijn op zoek naar de mooiste foto's van zo'n bankje en/of terrasje in de gemeente Losser.

Doe mee aan de fotowedstrijd en stuur je foto voor 20 augustus naar info@vvvdeluttelosser.nl De mooiste foto’s ontvangen een ijsbon!

Deze foto’s zullen worden gebruikt ter promotie van de gemeente Losser. Zo kunnen ze gepubliceerd worden op o.a. op de website van de VVV en Hallo Losser. De ingestuurde foto’s dienen dus vrij van auteursrecht zijn en met toestemming van eventuele mensen die erop staan.

Eind augustus maken we de winnaars bekend. De jury bestaat uit Mariola Dieperink van Centrum Management Losser, Ingrid Legters van Hallo Losser en Elke Roolvink van VVV Tourist info De Lutte-Losser.