Stageopdracht HBO communicatie: hoe zet jij de gemeente Losser op de kaart?

VVV Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen heeft plaats voor een stagiair(e) op HBO niveau. Tourist info verzorgt op diverse manieren de lokale promotie van de gemeente Losser, de Schatkamer van Twente.

Via onze website vvvdeluttelosser.nl, diverse printuitgaven, sociale media en door middel van campagnes presenteren we het toeristische en recreatieve aanbod. Wij hebben ruimte voor een zelfstandige en enthousiaste stagiair(e) die ons verder kan helpen om onze plannen verder vorm te geven en ideeën om te zetten in daden!

De stageopdracht omvat de volgende werkzaamheden: • Alle social media up-to-date: Facebook, Twitter en Instagram. • Meer verkeer naar de website genereren en analyseren van Google Analytics. • De social media uitstraling verbeteren, campagnes, wedstrijden en winacties opzetten. • Themacampagnes opzetten o.a. rondom Pasen, Meimaand fietsmaand, shopping in de gemeente Losser. • Winkelaanbod inzichtelijk maken middels foto’s, sfeerimpressies, thema’s en teksten. • Opzetten van een beeldbank voor de gemeente Losser. • Redactie diverse uitagenda’s, website en nieuwsbrieven. • Assisteren bij het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van verschillende online marketingacties. • Actuele content produceren d.m.v. interviews, blogartikelen, vlogs ten behoeve van onze platforms. • Meewerken aan- en vertegenwoordigen van de organisatie bij evenementen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te werken aan een eigen opdracht. Deze wordt nader bepaald.

Profiel We zijn op zoek naar een derdejaars student (m/v) met het volgende profiel: - HBO in een relevantie studierichting (bijvoorbeeld Communicatie, Journalistiek of Marketing) - Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. - Je kunt zelfstandig werken, weet prioriteiten te stellen en je bent een doorzetter; - Je weet op creatieve manieren (nieuwe) media in te zetten; - Je bent op de hoogte van diverse social media en de laatste trends en je weet hoe je deze effectief moet inzetten. Ervaring met content managementsystemen is een pré. Je bent bekend met en enthousiast over de gemeente Losser.

Periode Minimaal 20 weken. Minimaal 4 dagen in de week.

Locatie VVV De Lutte gevestigd in dorpshoes Erve Boerrigter en VVV Losser gevestigd in Kulturhus Losser.

Heb jij interesse in deze leuke, afwisselende, maar vooral leerzame stage? Stuur dan een e-mail met jouw CV naar info@vvvdeluttelosser.nl. Wil je liever eerst meer weten, neem dan contact op, bel naar mevrouw E. Roolvink: 0541-551160.