VVV De Lutte is op zoek naar vrijwilligers

Het toeristisch seizoen in de gemeente Losser is weer in aantocht en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen toeristen en inwoners terecht bij de VVV’s in de gemeente Losser.

De werkzaamheden bij de VVV bestaan onder meer uit het verstrekken van toeristische informatie, verkoop van verschillende artikelen zoals fiets- en wandelroutes, cadeaubonnen, souvenirs en entreebewijzen. Daarnaast zijn er ook werkzaamheden zoals de on- en offline promotie van het gebied, het organiseren van fiets- en wandeltochten, ontwikkelen van arrangementen, uitzetten en controleren van routes en de administratie.

Wij zoeken mensen met passie en een hart voor de gemeente Losser die het leuk vinden om één of twee dagdelen in de week actief te zijn voor de VVV De Lutte in het dorpshoes Erve Boerrigter. Fietst en wandelt u veel en weet u precies waar alle leuke plekjes in uw omgeving te vinden zijn? Heeft u tijd en interesse om bezoekers te informeren en te enthousiasmeren over alle mogelijkheden die in het gebied geboden worden en/of wilt u administratieve werkzaamheden verrichten, reageer en wie weet wordt u wel één van onze nieuwe vrijwilligers.

Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen met mevrouw E. Roolvink, tel: 0541-551160 of via: elke@vvvdeluttelosser.nl