Evenementen aanmelden bij de VVV De Lutte-Losser

In de gemeente Losser is veel te doen! VVV De Lutte-Losser-Beuningen verzamelt alle evenementen en probeert een zo compleet mogelijk overzicht te maken van alles wat er in de gemeente Losser wordt georganiseerd, zoals culturele en sportieve activiteiten, avondje uit, etc.

Hiermee wil de VVV een goede voorlichting geven aan inwoners, toeristen en het (toeristische) bedrijfsleven. Het overzicht wordt o.a. gebruikt voor plaatsing op de website van de VVV, het samenstellen van de maandposter, de UITagenda en de agenda’s in de verschillende regionale weekbladen. De VVV zorgt daarmee dus voor gratis promotie.

Het is daarom van belang dat de VVV De Lutte-Losser op de hoogte is van uw activiteiten. Organiseert u een evenement? Geef dit door aan de VVV middels een zo uitgebreid mogelijk persbericht, met foto in een hoge resolutie via info@vvvdeluttelosser.nl. Indien het evenement onverhoopt niet door kan gaan of er iets wijzigt, dan graag ook bericht zodat de wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Bij vragen of opmerkingen kunt u de VVV bereiken op telefoonnummer: 0541-551160.