Sinterklaas-/Kerstactie VVV De Lutte-Losser-Beuningen met loterij

Er wordt weer groots voor de feestdagen ingekocht! Hoe vindt u zonder stress voor vrienden of familie een origineel cadeau?

In de winkel van de VVV is de kans van slagen groot; hier is namelijk een keur aan artikelen te koop, zoals diverse streekproducten van Twentse bodem (pakketten ook mogelijk). Tevens zijn de nieuwe wandel- en fietskaarten van Twente verkrijgbaar, (regionale) boeken en gidsen, etc. of verras iemand met een cadeaubon voor bijvoorbeeld een dagje Stappen & Happen of een high tea wandelarrangement Verder is er een uitgebreid assortiment cadeaubonnen, zoals de nationale VVV Cadeaukaart, een bon om zelf te kiezen. Maar de VVV verkoopt meer landelijke bonnen zoals de VVV Dinercheque, Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon en de VVV Lekkerweg (overnachtingscadeau). Alles natuurlijk feestelijk verpakt!

Deelnemen is eenvoudig: bij iedere aankoop tot 23 december ontvangt u een lot en maakt u kans op een leuke prijs. Via deze website wordt er elke week een winnaar bekend gemaakt.