Zaterdagactie in oktober bij VVV De Lutte-Losser

In de winkel van de VVV is de kans van slagen om het juiste cadeau te vinden groot. Er is een ruim aanbod aan wandel- en fietskaarten, (regionale) boeken en gidsen, maar er is tevens een scala aan artikelen te koop, zoals diverse streekproducten van Twentse bodem (pakketten ook mogelijk), lekkernijen en lokale souvenirs.

Verder is er een uitgebreid assortiment cadeaubonnen. Iedereen kent natuurlijk de nationale VVV Cadeaubon, een bon om zelf te kiezen. Maar de VVV verkoopt meer landelijke bonnen zoals de VVV Dinercheque, VVV Giftcard (online cadeaukaart), Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon en de VVV Lekkerweg (overnachtingscadeau). De enthousiaste VVV-medewerkers zijn, naast de toeristen, ook de eigen inwoners graag van dienst!

Bij aankoop van een van genoemde bonnen ontvangt u op zaterdag in de maand oktober een gratis plattegrond van de gemeente Losser ter waarde van € 2,50. De openingstijden van VVV De Lutte zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00-16.30 en zaterdag van 10.00-13.00 uur. VVV Losser is maandag van 13.00-16.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-16.30 uur en zaterdag van 10.00-13.00 uur geopend.