Iedere donderdag proeverij en presentatie bij zuivelbedrijf Raw Milk Company in De Lutte

In juli en augustus is er voor toeristen en belangstellenden uit de regio elke donderdag om 10.00 uur bij de Boerderijwinkel Melk & Honing een presentatie en een proeverij van biologische RauwPower zuivelproducten.

Deze producten maken ze op ambachtelijke wijze in hun eigen Raw Milk Company zuivelbedrijf aan de Beuningerstraat 12 in De Lutte. Het bedrijf legt zich volledig toe op het produceren van kefir, yoghurt en hangop. Waar ze op hun vorige bedrijf in de omgeving van Zwolle, waar ze plaats moesten maken voor de aanleg van de A35, ook nog 40 melkkoeien hadden, betrekken ze nu biologische melk van melkveebedrijf Het Hengelman.

Tijdens de presentatie zullen André en Tonny Mulder vertellen waarom RauwPower zuivel zo gezond is en wordt een video getoond waarin het productieproces te zien is. Ook kunt u de ervaringsverhalen van consumenten lezen waarin zij vertellen hoe RauwPower zuivel hun gezondheid verbeterd heeft. Na de presentatie kunt u de heerlijke en ambachtelijk geproduceerde RauwPower kefir, yoghurt, kefir- en yoghurt hangop proeven en is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. RauwPower zuivel wordt door heel Nederland verkocht.

Toegangsprijs voor de presentatie en proeverij is € 6,- p.p., kinderen tot 10 jaar gratis. Reserveren en kaartverkoop bij VVV De Lutte-Losser-Beuningen, tel: 0541-551160.