1. Nieuw boek: 'Namens alle Tukkers'

  Geboeid worden over de manier van leven binnen Twente? Lees dan het hilarische en inspirerende boek over 13 leefwijzen; wat je kunt leren van de Tukker!
  In het nieuwe zogeheten zelfhulpboek 'Namens alle tukkers, geluk in'n tuk' vertellen Andre Manuel, Harry Nijhuis en Hein de Kort op een leuke en grappige manier de levenswijzen van de rasechte tukker.

 2. Smokkeltour Overdinkel in elektrokar weer van start

  De Smokkeltour in Overdinkel gaat vanaf zaterdag 20 april weer van start. De gehele zomer tot en met oktober wordt er elke zaterdag gereden. Het vertrek is om 13.30 uur bij ’t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1 in Overdinkel. Ook op andere dagen kunnen groepen gebruik maken van deze kar, voor familie uitstapjes, buurtfeesten e.d. reserveringen in overleg.

 3. Fietstip voor dit weekend

  Voor aanstaande zondag wordt prima lenteweer verwacht met een zwak windje; heerlijk voor een zondagse fietstocht! Heb je bijvoorbeeld al eens de Gildehaus-Dinkelroute gefietst? Een route van 42 kilometer door het glooiende landschap van de grensstreek. Een goede start is in het centrum van De Lutte of Losser. De route is bewegwijzerd via de knooppuntborden met aanduiding Gildehaus-Dinkelroute of GD. Bij de VVV is een routeboekje verkrijgbaar. Onderweg kom je diverse horecagelegenheden tegen voor. Wat ons betreft één van de mooiste fietsroutes van Twente!

 4. De Boerenmarkt van Losser begint weer

  Zaterdag 30 maart staat de eerste Boerenmarkt van Losser weer op het programma. Vanaf maart tot en met oktober vindt elke laatste zaterdag van de maand de markt plaats met elke maand een ander thema.

 5. Wandelen in Noordoost-Twente is ontspannend

  DE LUTTE - De wandelgids 'Wandelen met Eddy op de mooiste plek ter wereld en dat is Noordoost-Twente' is donderdag bij Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte gelanceerd. Auteur Eddy Oude Voshaar heeft daarbij het eerste exemplaar officieel overhandigd aan de burgemeester van Losser, Cia Kroon.